Новогодишњи концерти групе Кербер и Мирослава Илића у Бору

Позната југословенска и српска легендарна група „Кербер“ наступиће у амфитеатру Дома културе на дочеку 2019.године, док ће за српску Нову годину Боране у хали Спортског центра забављати Мирослав Илић у пратњи оркестра Мише Мијатовића. (више…)

Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, градоначелник Александар Миликић обишао је дневни боравак за децу са посебним потребама „Мозаик“, након чега је у сали Скупштине града организован пријем за представнике удружења особа са инвалидитетом из Бора. (више…)

Бесплатне радионице енглеског језика у Дому омладине

Дом омладине Бор организује програм „English klub“ кроз који ће млади људи путем радионица моћи да унапреде степен конверзације енглеског језика. Радионице се одржавају сваког четвртка од 19 сати у просторијама Дома омладине и бесплатне су. (више…)

Обилазак МЗ Оштрељ и Бучје

Градоначелник Александар Миликић са својим сарадницима и директорима јавно комуналних предузећа разговарао је данас са мештанима Оштреља и Бучја. Како се могло чути на састанцима, мештани ових месних заједница пожалили су се на проблеме у снабдевању електричном енергијом, у Оштрељу је посебно истакнут проблем загађења због близине јаловишта, као и проблем котлова за грејање, док је у Бучју највише разговора вођено око сеоског водовода. (више…)

14. Фестивал влашке народне песме

У пуној сали Музичке школе вечерас је одржан 14. Фестивал влашке изворне песме у организацији Центра за културу града Бора. 22 такмичара у две категорије-соло песма са и без музичке пратње, такмичило се у извођењу влашких изворних песама. (више…)

Обилазак МЗ Шарбановац и Шарбановац Тимок и припрема буџета за наредну годину

У оквиру припрема буџета за наредну годину, представници града обишли су данас Месне заједнице Шарбановац и Шарбановац Тимок и разговарали са грађанима о приоритетима за следећу годину, као и стању и проблемима који се у овим месним заједницама јављају. (више…)

Низ састанака и обилазак сеоских месних заједница

Градоначелник Александар Миликић са својим сарадницима започео је данас низ састанака са представницима месних заједница и грађанима Бора и околних села у сврху утврђивања проблема, сугестија и предлога, а у склопу планирања буџета за 2019.годину. Данас су одржани састанци са мештанима Брестовца и Метовнице који су указали на потребно решавање проблема снабдевања струјом, водом и проблема путне инфраструктуре. (више…)